domov linkonas linkponudba linkkontakt linkgalerija

Pozdravljeni vsi pasji ljubitelji in lastniki psov. Po dolgoletnih težavah z iskanjem hotela za mojega psa v času potovanja ali službene odsotnosti in po tehtnem premisleku o potrebah ljudi in psov po občasni oskrbi z druge roke, sem se odločila, da vam ponudim zelo osebno skrb za vašega štirinožnega prijatelja.

Pri nas doma bomo vašemu psu ponudili zelo individualen in strokoven pristop k varstvu in po želji ali potrebi tudi vzgoji. Ker kapacitete niso velike (do 5 psov), vas prosim, da se pozanimate o prostih terminih čim prej.

Sem Andreja Janša, vodja in glavna kontaktna oseba, doktorica veterinarske                  medicine. S svojim znanjem in izkušnjami vam lahko ponudim več kot le družbo, hrano in toplo zavetje za                   vašega psa. Ker zelo dobro poznam primarne potrebe psov kot vrste in ker se bom pozanimala                                    kakšne so potrebe vašega ljubljenčka, ste lahko prepričani, da ga boste pustili v dobrih rokah.                                                         

Storitveno dejavnost vodiva skupaj s partnerjem Tomijem (druga                                               kontaktna oseba). Tudi on ima bogate izkušnje s psi in je s svojimi psi tekmoval v agilitiju.                                                               


Pogoj; pes mora biti cepljen po programu (steklina) in imeti zaščito pred zunanjimi zajedavci
(lahko dobite tudi pri nas), ter razglisten 7 dni pred prihodom k nam.